Home Oplossingen Eenvoudig beheer

Eenvoudig beheer

En privacy by design.

IT-medewerker op school beheert alle Prowise touchscreens vanaf één centrale locatie

De toekomst tegemoet met de steun van Prowise

Met de producten van Prowise hou jij de touwtjes van de digitale wereld stevig in handen. We bieden jou als ICT-verantwoordelijke de nodige ondersteuning om het overzicht te bewaren vanuit het comfort van jouw kantoor.

IT-medewerker beheert alle touchscreens vanaf één locatie met Prowise Screen Control

Eenvoudig beheer

Een complete school beheren en beschermen is een hele uitdaging. Daarom kan je met Prowise Screen Control de schermen managen, aan of uitzetten, updates uitvoeren en het energieverbruik aanpassen. Zonder van lokaal naar lokaal te lopen.

 

Bovendien verzorgen we met Prowise GO het complete IT-beheer van je school of stichting. Of het nu om je wifinetwerk of printerbeheer gaat, wij regelen het zo snel mogelijk. En dankzij de koppelingen met Basispoort heb je als it’er straks enkel nog plezier op school.

Overleg met Prowise touchscreen op de achtergrond

Gegarandeerde kwaliteit

Bij Prowise doen we de dingen liever zelf. En dat doen we met een ervaren team van experts die het onderwijs geen seconde uit het oog verliezen. Zo garanderen we dat onze oplossingen een blijvend antwoord bieden op de behoeften van ICT’ers zoals jij.

 

In onze software verwerken we continu de laatste inzichten. En door de uitmuntende specs van onze touchscreens kunnen we 5 jaar lang garanderen dat jouw scherm de eisen van de toekomst aan kan. De software updaten we via OTA (over the air) automatisch.

Demo van Prowise producten

Snel aan de slag

Onze oplossingen zijn makkelijk te integreren met jouw infrastructuur. Zo kan jij meteen aan de slag en hoef je niet te wachten tot je producten klaar zijn voor gebruik. Bovendien maken we je wegwijs met trainingen op maat. Alles om jou met vertrouwen te ondersteunen.

Kinderen spelen Prowise Presenter tool Tafeltjes op touchscreen

Veilig ecosysteem

Privacy en veiligheid zijn onze topprioriteiten. We stellen dan ook strikte eisen aan onze hard- en software. Of het nu om databescherming of om veiligheid in de klas gaat. Onze vele kwaliteitslabels maken ons uniek in de markt. Benieuwd wat dit voor jou betekent?

Prowise. Empowering Education.

Prowise voorziet de nodige demonstraties, trainingen en inspiratiesessies om iedereen wegwijs te maken in het digitale onderwijs. Voor beginners, maar ook voor gevorderden. Bovendien kan je ook bij onze experts terecht voor advies en het onderhoud van je producten.

Boek een training
Meerdere leerlingen werken tegelijk op Prowise touchscreen Prowise touchscreen opstarten met één druk op de knop ICT-er beheert Prowise touchscreens vanaf zijn laptop met Screen Control Juf geeft uitleg op een Prowise touchscreen over een 3D model

Hoe ziet een Prowise school eruit?

Onze oplossingen vullen elkaar aan. Het zijn technische hoogstandjes in het digitaal onderwijs die jou en je school ontzorgen. Jij stelt je Prowise-ecosysteem samen zodat het een antwoord biedt op jouw behoeften.

Gebruiksvriendelijke touchscreens

Onze digiborden zijn voorzien van de laatste technische snufjes om de gebruikservaring zo aangenaam mogelijk te maken.

IJzersterke beheersoftware

Je digibord komt tot leven in de klas dankzij de software van Prowise. Beheer al je touchscreens vanuit één centraal management systeem: Prowise Screen Control. En met Prowise GO kan je makkelijk al je ICT zaken en devicemanagement in goede banen leiden.

Leermiddelen

Vanuit Prowise bieden we verschillende leermiddelen aan die zowel voor de leerkracht als voor de leerling de schooldag leuker maken. Al onze leermiddelen zijn uitvoerig getest en voldoen aan strenge veiligheidseisen.

Begeleid jij je school straks de digitale wereld in?

Neem contact op met onze experts en verken onze producten zelf.

Demo aanvragen

Certificeringen

We behalen regelmatig belangrijke, onafhankelijke certificaten die ons oog voor kwaliteit bevestigen.

Logo ISO 27001-Zertifikat certification
Logo Test Result Secure certification
Logo CIPP-E certification
Logo ISO 9001 certification
Logo Geprüfte Sicherheit certification
Logo Privacy Verified certification
Logo Student Privacy Pledge certification

Partners

Logo Google
Logo Intel
Logo Microsoft