Home Nieuws & events Prowise Privacycommitment: Her-certificering succesvol!

July 19, 2023

Prowise Privacycommitment: Her-certificering succesvol!

We zijn er bij Prowise weer in geslaagd om de Privacy Verified hercertificering voor 2023 in de wacht te slepen.

Producten van Prowise behaalden Privacy Verified-certificaat

Fantastisch nieuws! We zijn er bij Prowise weer in geslaagd om de Privacy Verified hercertificering voor 2023 in de wacht te slepen. Jullie kunnen er dus op vertrouwen dat we altijd de beste zorg dragen voor jullie gegevens.

 

Deze hercertificering is niet zomaar een papiertje, hoor! Het is een initiatief van ICTRecht, een top adviesbureau op het gebied van ICT, internet en privacywetgeving. Ze kijken echt heel nauwkeurig naar hoe een bedrijf omgaat met gegevensbescherming, onder andere door elk jaar onze privacyverklaring en ICT-systemen te checken.

 

Bij elke hercertificering wordt gekeken of wat in het verleden als positief is beoordeeld nog steeds staat en of de veranderingen voldoen aan de eisen die wetgeving, toezichthouders en jurisprudentie vereist van een organisatie. Dit jaar was er specifiek aandacht voor de verwerkersovereenkomsten die we sluiten met de onderwijsinstellingen in Nederland, deze zijn opgesteld conform de afspraken in het convenant ‘Privacy in het onderwijs’. En het mooie is: we zijn uiteraard met vlag en wimpel geslaagd!

 

Bij Prowise zorgen we ervoor dat de richtlijnen van het Privacy Verified-certificaat niet zomaar op een plank liggen te verstoffen, maar dat we er echt dagelijks naar handelen.

 

Ondanks dat we er altijd vol vertrouwen in hadden dat we goed bezig waren, is het toch fijn dat Privacy Verified dit opnieuw bevestigd heeft. Privacy en veiligheid blijven voor ons altijd topprioriteit!

Gerelateerde berichten

Privacy & Security Prowise Touchscreen Ten met daarbij het BSI IT Grundschutz certificaat

Prowise sleept goedkeuring Duitse overheid binnen met BSI IT-Grundschutz-certificaat

Het Duitse Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik (BSI) heeft Prowise het keurmerk ‘IT-Grundschutz’ toegekend.
Lees meer
Privacy & Security Veiligheid Prowise touchscreens bevestigd door AV-TEST

Veiligheid Prowise touchscreens wederom bevestigd door AV-TEST

Het Prowise Touchscreen Ten G2 heeft met glans de strenge eisen van het Duitse AV-TEST Institute doorstaan.
Lees meer