Home Nieuws & events Bett Awards 2024

January 17, 2024

Bett Awards 2024

Prowise is genomineerd voor twee prestigieuze Bett Awards, een internationale erkenning voor bedrijven die een significante bijdrage leveren aan het onderwijs.

Bett Awards 2024 Finalist

Trots op twee Bett Award Nominaties

Prowise is genomineerd voor twee prestigieuze Bett Awards, een internationale erkenning voor bedrijven die een significante bijdrage leveren aan het onderwijs. Deze nominaties onderstrepen de impact van Prowise op het gebied van innovatie en zijn een eerbetoon aan onze inspanningen om leren interactiever, leuker en effectiever te maken.

 

🚀 𝐓𝐞𝐬𝐬𝐚 𝐓𝐞𝐚𝐜𝐡𝐀𝐬𝐬𝐢𝐬𝐭 𝐢𝐧 𝐏𝐫𝐨𝐰𝐢𝐬𝐞 𝐏𝐫𝐞𝐬𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫 is genomineerd in de categorie Primary – Free Digital Content, App or Open Educational Resource. Leer meer over Tessa en pas gelijk toe.

🚀 𝐏𝐫𝐨𝐰𝐢𝐬𝐞 𝐒𝐜𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐥 is genomineerd in de categorie Technical or IT Support Service. Leer meer over Mobile Device Management.

 

Lancering nieuwe line-up touchscreens

Tijdens de Bett 2024 lanceert Prowise twee geavanceerde touchscreens, die een nieuw tijdperk inluiden voor interactief leren. Deze nieuwe touchscreens, ontworpen met Pcap en IR technologie, zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en feedback vanuit het onderwijsveld. Ze bieden niet alleen verbeterde interactieve mogelijkheden, maar zijn ook wederom gebruiksvriendelijker en duurzamer dan hun voorgangers. Leer meer over het Touchscreen Ultra en Touchscreen Ten en kom het ervaren tijdens de Bett.

 

Get in touch with the Dutch

“We zijn blij om weer aanwezig te zijn op de Bett Show”, zei Prowise-mede-oprichter Erik Neeskens. “Dit evenement is een belangrijk platform voor ons om onze nieuwste innovaties te presenteren en in contact te komen met onderwijsprofessionals van over de hele wereld die onze passie voor het verbeteren van de onderwijs- en leerervaring delen.”

 

De Bett Show verwacht duizenden onderwijsprofessionals, edtech-experts en beleidsmakers van over de hele wereld aan te trekken, waardoor het een ideale locatie is voor Prowise om zijn visie op de toekomst van onderwijstechnologie te delen. Welkom op Prowise stand ND30.

Gerelateerde berichten

Prowise Learn Learn update

Twee verbeteringen in Prowise Learn

We zijn blij je te kunnen vertellen dat we twee nieuwe verbeteringen hebben doorgevoerd in Prowise Learn. In deze blog vertellen we je er meer over.
Lees meer
Events

Gespecialiseerd Onderwijsdag

Gewoon Speciaal ICT organiseert samen met Prowise op 27 maart een dag speciaal voor het gespecialiseerd onderwijs.
Lees meer
Events IPON 28-29 Februari 2024

IPON 2024

Op 28 en 29 februari kun je Prowise vinden op de IPON in de Jaarbeurs Utrecht. Neem een bezoekje aan onze stand (B11) en volg onze workshops!
Lees meer