Home Nieuws & events Twee verbeteringen in Prowise Learn

February 16, 2024

Twee verbeteringen in Prowise Learn

We zijn blij je te kunnen vertellen dat we twee nieuwe verbeteringen hebben doorgevoerd in Prowise Learn. In deze blog vertellen we je er meer over.

Learn update

Je bent wellicht bekend met de afhankelijkheid die we tussen spellen hebben in Rekentuin, Taalzee en Words&Birds. Als dat niet het geval is, lees je er hier meer over. Ons systeem bepaalt dus op basis van de spelerscores welke spellen wel of niet speelbaar zijn. Eerder werden enkele spellen uitgeschakeld wanneer een bepaalde score behaald was, zoals bijvoorbeeld Tellen en Rijmen. Dit is nu niet langer het geval. Met de introductie van de kroontjes is het niet meer nodig om spellen uit te schakelen. Bij een hoge score komen spelers namelijk in de zogenoemde ‘kroontjesregio’ terecht; ze kunnen het spel spelen, maar verzamelen er geen muntjes meer mee. Zo hebben onze spelers wel de mogelijkheid om deze (makkelijkere) spellen te blijven spelen, als ze dat willen, maar stimuleren we hen om hun oefentijd te besteden aan spellen waarop ze nog kunnen verbeteren.

 

Onze tweede verbetering vind je in het leerkrachtgedeelte van Learn, in de resultaten van de leerdoelen (Menu > Resultaten > Leerdoelen). Op deze pagina zie je de resultaten van je leerlingen of kinderen op de leerdoelen in Learn. Vanuit hetzelfde overzicht kun je nu gemakkelijk een link naar een leerdoelsessie kopiëren of zelf een leerdoelsessie spelen. Klik hiervoor op de titel van het leerdoelen bovenaan de tabel. Zo kun je snel en makkelijk zien hoe spelers het doen op leerdoelen en meteen de beschikking hebben over de relevante link naar een leerdoelsessie.

Gerelateerde berichten

Prowise 15 jaar

Vijftien jaar Prowise: “trots op hoe ver we al gekomen zijn”

Een terugblik en vooruitzicht met de oprichters van Prowise
Lees meer
Prowise GO Prowise GO Update

Prowise GO update: verbeterde zoekfunctionaliteit en meer inzicht voor de leerkracht

We hebben weer nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan jouw online leeromgeving!
Lees meer
Technische training

Technische training

Meld je nu aan voor onze technische training(en) op 12 en/of 13 juni!
Lees meer