Home Nieuws & events Tessa de TeachAssist valt in de prijzen!

March 19, 2024

Tessa de TeachAssist valt in de prijzen!

Tessa de TeachAssist, een virtuele assistent die op basis van generatieve AI helpt lessen samen te stellen, is overtuigend winnaar van de IPON Awards 2024.

Overtuigend winnaar van de IPON Awards 2024

 

“Tessa neemt veel maak-werk uit handen, maar zorgt tegelijkertijd dat de leerkracht de regie houdt over de lesinhoud. Een win-win situatie! We zijn dan ook super trots dat Tessa’s inzet gewaardeerd wordt met een IPON-award!” – Sabine Bruininx Product Manager Presenter

 

IPON Awards
De IPON, Innovatie Platform Onderwijs Nederland, stimuleert met deze awards toeleveranciers van het onderwijs, om oplossingen en producten te blijven te vernieuwen en te verbeteren.
Tijdens de IPON beurs 2024 in februari in de Jaarbeurs in Utrecht, mocht Prowise de felbegeerde award in ontvangst nemen. De IPON Awards worden geïnitieerd rondom alle gebieden van ICT binnen het onderwijs, te beoordelen op gebruik, originaliteit, ontwerp, toegankelijkheid en prijs.

 

Tessa de TeachAssist
Niet genoeg uren in een dag? Niemand die dat zo goed begrijpt als een docent. Om jou nog beter te ondersteunen ontwikkelden we Tessa, een virtuele TeachAssist. Jij geeft opdrachten en Tessa doet voor jou het nodige onderzoek in een mum van tijd op basis van generatieve AI. Met een paar handige vragen helpt Tessa je de ideale les samen te stellen, voorzien van tekst, afbeeldingen, een volledige ProQuiz en interactieve tools naar keuze. Kies een styling sjabloon naar je smaak en open direct daarna je les in Presenter. Schaaf bij waar nodig en ga aan de slag!

Gerelateerde berichten

Prowise 15 jaar

Vijftien jaar Prowise: “trots op hoe ver we al gekomen zijn”

Een terugblik en vooruitzicht met de oprichters van Prowise
Lees meer
Prowise GO Prowise GO Update

Prowise GO update: verbeterde zoekfunctionaliteit en meer inzicht voor de leerkracht

We hebben weer nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan jouw online leeromgeving!
Lees meer
Technische training

Technische training

Meld je nu aan voor onze technische training(en) op 12 en/of 13 juni!
Lees meer