Home Nieuws & events Prowise Touchscreen Ultra wint niet één, maar twee awards!

March 14, 2024

Prowise Touchscreen Ultra wint niet één, maar twee awards!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het Prowise Touchscreen Ultra de prestigieuze IF Design Award én een European Product Design Award heeft gewonnen!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het Prowise Touchscreen Ultra de prestigieuze IF Design Award én een European Product Design Award heeft gewonnen!

 

De IF Design Award en de European Product Design Award zijn een van ‘s werelds meest gerenommeerde designprijzen. In de prijzen vallen bij beide awards voelt dan ook als een erkenning voor het harde werken dat we in het ontwerp en de ontwikkeling van het Prowise Touchscreen Ultra hebben gestoken. En daar zijn we uiteraard super trots op!

 

“Geweldig! Samen met alle behaalde certificeringen op gebied van privacy, veiligheid en milieu zijn de iF Design Award en European Product Design Award voor ons belangrijke bevestigingen van het feit dat het Touchscreen Ultra aan alle verwachtingen van onze gebruikers voldoet.“ – Maggy Lemmens, Product Manager en Rolf Moesker, Product Designer

 

iF Design Awards
Met 10.800 inzendingen uit 72 landen bewijst de iF Design Award 2024 opnieuw een van de meest prestigieuze en relevante designwedstrijden ter wereld te zijn. De iF Design Award benadrukt de wereldwijde impact van design.
De iF DESIGN AWARD wordt jaarlijks uitgereikt door ‘s werelds oudste onafhankelijke ontwerpinstituut, iF International Forum Design GmbH in Hannover. Sinds 1954 wordt de iF DESIGN AWARD erkend als keurmerk voor kwalitatief hoogwaardig design. Inzendingen worden toegekend in de volgende disciplines: product, verpakking, communicatie en service design, architectuur en interieur-architectuur, evenals UI / UX en professioneel concept.

 

European Product Design Award
De European Product Design Award erkent de inspanningen van getalenteerde ontwerpers en ontwerpteams die ons dagelijks leven willen verbeteren met een praktische en mooie creatie, ontworpen om een probleem op te lossen, het leven gemakkelijker te maken of simpelweg vreugde te verspreiden.

 

Een touchscreen van het allerhoogste niveau
Het Prowise Touchscreen Ultra is een hypermodern digibord met een onverslaanbaar schrijfgevoel. Dankzij de toepassing van de nieuwste technologieën zoals PCAP en optical bonding, biedt het de meest natuurlijke schrijfervaring voor leerkrachten en leerlingen. Met een grote (verbeterde) kijkhoek zorgt dit interactieve touchscreen voor een optimale visuele ervaring in de klas.
Optimaal schrijven, kijken en luisteren in de klas? Dat doe je met het Prowise Touchscreen Ultra. Het digibord dat elke leerkracht verdient.

Gerelateerde berichten

Prowise 15 jaar

Vijftien jaar Prowise: “trots op hoe ver we al gekomen zijn”

Een terugblik en vooruitzicht met de oprichters van Prowise
Lees meer
Prowise GO Prowise GO Update

Prowise GO update: verbeterde zoekfunctionaliteit en meer inzicht voor de leerkracht

We hebben weer nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan jouw online leeromgeving!
Lees meer
Technische training

Technische training

Meld je nu aan voor onze technische training(en) op 12 en/of 13 juni!
Lees meer