Home Nieuws & events Prowise introduceert 2 hypermoderne touchscreens voor het onderwijs

December 22, 2023

Prowise introduceert 2 hypermoderne touchscreens voor het onderwijs

Vanaf nu kunnen scholen in binnen- en buitenland aan de slag met het Prowise Touchscreen Ultra en Prowise Touchscreen Ten G3: twee hypermoderne schermen met een opmerkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Prowise introduceert twee hypermoderne touchscreens voor het onderwijs

Vanaf nu kunnen scholen in binnen- en buitenland aan de slag met het Prowise Touchscreen Ultra en Prowise Touchscreen Ten G3: twee hypermoderne schermen met een opmerkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Naast de intuïtieve schrijfervaring onderscheiden de schermen zich ook door hun hoogwaardige componenten, sterke prestaties en lange levensduur. Met deze nieuwe line-up leveren we opnieuw een waardevolle bijdrage aan kwaliteitsvol digitaal onderwijs.

 

Gebruiksgemak voor de hele school

Met de nieuwste touchscreens van Prowise worden lesgeven én les krijgen leuker dan ooit tevoren. Zo biedt het Prowise Touchscreen Ultra, een state-of-the-art PCAP digibord op basis van de nieuwste technologieën, een onverslaanbaar schrijfgevoel en een extra grote (verbeterde) kijkhoek. Maar ook het Prowise Touchscreen Ten maakt indruk met zijn hoge beeld- en geluidskwaliteit, toegankelijke interface en krachtige besturingssysteem. Op beide schermen kunnen leerkrachten meteen aan de slag met het digitale whiteboard, een advertentievrije browser en andere handige educatieve tools. Bovendien kunnen IT-medewerkers alle touchscreens eenvoudig beheren vanaf één centrale locatie dankzij Prowise Screen Control – nu 5 jaar inbegrepen bij elk touchscreen.

 

Hoog in kwaliteit, scherp geprijsd

Als een van de weinige aanbieders van touchscreens voor het onderwijs ontwikkelen wij alle hardware en software volledig in eigen beheer. Dat biedt meerdere voordelen. Niet alleen worden de touchscreens van a tot z afgestemd op de behoeften van leerkrachten en leerlingen, met een hoge focus op privacy en veiligheid. Ook hebben de digiborden een extreem laag uitvalpercentage en zijn ze uiterst scherp geprijsd.

 

Het Prowise Touchscreen Ultra is verkrijgbaar in formaten van 55” tot 86”. Afmetingen van het Prowise Touchscreen Ten variëren tussen 65” en 86”. 

Gerelateerde berichten

Prowise Learn Learn update

Twee verbeteringen in Prowise Learn

We zijn blij je te kunnen vertellen dat we twee nieuwe verbeteringen hebben doorgevoerd in Prowise Learn. In deze blog vertellen we je er meer over.
Lees meer
Events

Gespecialiseerd Onderwijsdag

Gewoon Speciaal ICT organiseert samen met Prowise op 27 maart een dag speciaal voor het gespecialiseerd onderwijs.
Lees meer
Events IPON 28-29 Februari 2024

IPON 2024

Op 28 en 29 februari kun je Prowise vinden op de IPON in de Jaarbeurs Utrecht. Neem een bezoekje aan onze stand (B11) en volg onze workshops!
Lees meer