Home Nieuws & events Maak kennis met Flexibele Groepen: Je leerplatform is nu nog veelzijdiger!

October 10, 2023

Maak kennis met Flexibele Groepen: Je leerplatform is nu nog veelzijdiger!

“Maak Prowise GO nog flexibeler” was een veelgehoorde wens van onze GO scholen.

Een overzicht van het Prowise GO dashboard met de instellingen voor Flexibele groepen

“Maak Prowise GO nog flexibeler” was een veelgehoorde wens van onze GO scholen. Daar hebben we goed naar geluisterd en zijn dan ook blij om de nieuwe functie Flexibele Groepen te lanceren. De GO scholen kunnen er nu al gebruik van maken. Prowise GO is de complete IT-oplossing voor het onderwijs, inclusief een leerplatform, IT-beheer en intelligente educatieve software om leren en samenwerken makkelijker, effectiever en leuker te maken.

 

Wat maakt deze nieuwe functie in Prowise GO flexibeler? Onze ontwikkelaars leggen het aan je uit. “Naast de vaste groep/klas indeling kun je nu ook flexibele groepen maken en eenvoudig beheren. Denk aan groepen met een gezamenlijk leerdoel, competenties, thema’s of opdrachten. Maar ook standaardgroep overschrijdende groepen. Hoe flexibel ben je dan? Enorm, zeggen de eerste reacties die we binnen krijgen”, aldus GO Product Manager Marc Claassen, namens zijn team. “De flexibele groepen zijn apart zichtbaar in het GO dashboard wat navigatie vlotter en overzichtelijker maakt. En je beheert deze groepen met alle functies die beschikbaar zijn in het GO dashboard.”

Deze functie is ontworpen na veel feedback en overleg met de GO klankbordgroep en GO scholen.

 

Over Prowise GO
Prowise GO is een veilig leerplatform voor docenten en leerlingen. Het is een gebruiksvriendelijk en cloudgebaseerd portaal, waar docenten en studenten via SSO toegang hebben tot lesmateriaal. Prowise GO maakt instructie, lesgeven en leren makkelijker, effectiever en leuker. Voor zowel docent als student. De intelligente onderwijssoftware biedt gratis toegang tot Prowise Learn en Prowise Presenter. Met volledige service, ondersteuning en beheer voor uw school; MDM, Google Workspace, Office 365, service op afstand en op locatie. Onze ervaren trainers helpen het onderwijs nog verder te verbeteren met GO

Gerelateerde berichten

Prowise GO Leerkracht kan eenvoudig communiceren met elke leerling in de klas via het Prowise Go dashboard

Communiceren een eitje in Prowise GO!

Dankzij deze module wordt het makkelijker en efficiënter om te communiceren en samen te werken binnen én buiten het klaslokaal.
Lees meer