Home Nieuws & events Bett Show 2024

January 17, 2024

Bett Show 2024

Prowise, de toonaangevende leverancier van onderwijstechnologie uit Nederland, presenteert op de Bett Show 2024 in ExCel Londen twee nieuwe touchscreens voor het onderwijs.

Bett Show 2024

Lancering twee nieuwe touchscreens op Bett 2024

Prowise, de toonaangevende leverancier van onderwijstechnologie uit Nederland, presenteert op de Bett Show 2024 in ExCel Londen twee nieuwe touchscreens voor het onderwijs. De Touchscreen Ultra en Touchscreen Ten zullen schitteren op stand ND30. Het evenement, dat een van ‘s werelds grootste tentoonstellingen voor onderwijstechnologie is, vindt plaats van 24 januari tot 26 januari 2024.

 

Daarnaast zijn we trots te melden dat Prowise is genomineerd voor twee prestigieuze Bett Awards:.  

 

🚀 𝐓𝐞𝐬𝐬𝐚 𝐓𝐞𝐚𝐜𝐡𝐀𝐬𝐬𝐢𝐬𝐭 𝐢𝐧 𝐏𝐫𝐨𝐰𝐢𝐬𝐞 𝐏𝐫𝐞𝐬𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫 is genomineerd in de categorie Primary – Free Digital Content, App or Open Educational Resource

🚀 𝐏𝐫𝐨𝐰𝐢𝐬𝐞 𝐒𝐜𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐥 is genomineerd in de categorie Technical or IT Support Service

 

Deze nominaties bevestigen onze toewijding aan het creëren van uitzonderlijke onderwijsoplossingen en onze passie voor het verbeteren van het leerproces. Bezoek ons op de Bett Show 2024 om onze revolutionaire producten te ervaren en te ontdekken hoe we het onderwijs transformeren. Mis het niet!

Gerelateerde berichten

Prowise Learn Learn update

Twee verbeteringen in Prowise Learn

We zijn blij je te kunnen vertellen dat we twee nieuwe verbeteringen hebben doorgevoerd in Prowise Learn. In deze blog vertellen we je er meer over.
Lees meer
Events

Gespecialiseerd Onderwijsdag

Gewoon Speciaal ICT organiseert samen met Prowise op 27 maart een dag speciaal voor het gespecialiseerd onderwijs.
Lees meer
Events IPON 28-29 Februari 2024

IPON 2024

Op 28 en 29 februari kun je Prowise vinden op de IPON in de Jaarbeurs Utrecht. Neem een bezoekje aan onze stand (B11) en volg onze workshops!
Lees meer